Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, στηρίζει τη Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης της 30ης Μαΐου 2017, του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

Λάρισα 27 Μαΐου 2017

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Το επαχθέστερο στα χρονικά κατά την άποψή μας, άρθρο  12 του Ν.4387/2016, για πρώτη φορά στα Ελληνικά δρώμενα καταργεί εμμέσως πλην σαφώς τις Συντάξεις Χηρείας, θέτοντας ως βασικό κριτήριο την ηλικία.

 

 Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), έχοντας πλήρη συναίσθηση της δύσκολης θέσης των οικογενειών αυτών, καθώς χωρίς ίχνος ντροπής το άρθρο λαιμητόμος, απαξιώνει τους χήρους και τις χήρες,  στερώντας τους όλα τα προνόμια που είχαν πριν τη ψήφιση του νόμου, ανάδειξε πρώτη, στην ολότητά του, το πρόβλημα των συντάξεων χηρείας αμέσως μετά τη ψήφιση του σχετικού νόμου, αποστέλλοντας σχετικά, Ανοιχτή Επιστολή στην Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου Έφη.

 

Δηλώνουμε πως στηρίζουμε ως Ε.Σ.ΠΕ.Θ, τη Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης της 30ης Μαΐου 2017, του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και απαιτούμε από  όσους έχουν το δικαίωμα της ψήφισης νομοσχεδίων και τροπολογιών να πράξουν τα δέοντα και να αποσύρουν το βάναυσο αυτό άρθρο. Να αναλογιστούν και να συλλογιστούν, τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκονται οι οικογένειες των εκλιπόντων Συναδέλφων μας, μετά το άσχημο παιχνίδι που επιφύλαξε η ζωή σ’ αυτούς, με την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.

 

Ευελπιστούμε η Πολιτεία να αναθεωρήσει και να σταθεί στο πλευρό τους, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

 

Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ, στηρίζει τη Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης της 30ης Μαΐου 2017, του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α