Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Συγχαρητήριο μήνυμα στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Έτους 2017

 

Λάρισα, 18 Ιουνίου 2017

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2017

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αισθάνεται την ανάγκη  να συγχαρεί όλους τους μαθητές, τέκνα στρατιωτικών, των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας που έλαβαν μέρος στις Γενικές Εξετάσεις Έτους 2017, με σκοπό την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

 

Επιπλέον, συγχαίρει τους γονείς, και τους εκπαιδευτικούς, για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να εργάζονται εμπνέοντας και παρακινώντας, με το δικό τους τρόπο, τη νεολαία μας που αποτελεί το ελπιδοφόρο αύριο του ευλογημένου αυτού τόπου.

 

Ένας επίπονος, πολυετής κύκλος ακαδημαϊκής εκπαίδευσης τελείωσε και ένας νέος διαφορετικός κύκλος σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης, ξεκινά! Ας αποτελέσει αυτό το γεγονός το έναυσμα, το κίνητρο να εργαστούμε πιο σκληρά στο πλευρό των παιδιών μας, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον, όπου η κρίση δεν είμαι μόνον οικονομική, αλλά πρωτίστως κρίση θεσμών, αξιών και αρχών.

 

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των μελών μας, εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κάθε  επιτυχία, και ευόδωση των προσπαθειών τους για την  επίτευξη των στόχων τους. Το όραμα του καθενός για την επαγγελματική του ανέλιξη, να λάβει σάρκα και οστά!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

 

Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Ε.Σ.ΠΕ.Θ: Συγχαρητήριο μήνυμα στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Έτους 2017