Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Ε.Σ.ΠΕ.Θ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Αρ. Πρωτ.: 02/2018

Λάρισα, 09 Ιαν 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ»

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κεντρική Πλατεία Λάρισας επί της οδού Κύπρου), διεξάγονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη, τόσο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε) της Ένωσης, όσο και των Αντιπροσώπων για το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλα τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, έτσι ώστε να εκλέξουν μέσω της ψήφου τους, τους πλέον άξιους εκ των υποψηφίων, οι οποίοι θα μπορέσουν την επόμενη κρίσιμη τριετία, να εκπροσωπήσουν αποτελεσματικά το συλλογικό πρωτοβάθμιο όργανο της Ε.Σ.ΠΕ.Θ και τα μέλη αυτής, σε μια κρίσιμη περίοδο καμπής για το χώρο της συλλογικής έκφρασης, αλλά και την ίδια την Ένωση.

Καθημερινά καλούμαστε, μέσω του λειτουργήματος που ασκούμε, να αντιμετωπίσουμε πολλά και τεράστια προβλήματα. Προβλήματα πλείστα, που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το λειτούργημα που ασκούμε και την καθημερινότητα των οικογενειών μας. Αναφανδόν από το 2012 στην Ε.Σ.ΠΕ.Θ, υποστηρίξαμε και αναδείξαμε το έργο και την προσφορά των Ε.Δ., αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία, αναπτύξαμε συνεργασίες με διάφορους φορείς σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναλάβαμε πρωτοβουλίες για την προβολή του έργου μας και την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου, και παρόλη την οικονομική δυσπραγία έως σήμερα, δράσαμε στηρίζοντας τα μέλη μας και εν γένει την ευρύτερη κοινότητα των συναδέλφων, υπό μια ευρύτερη οπτική γωνία.

Αναδείξαμε τους προβληματισμούς – αιτήματα και τις αγωνίες των μελών μας, μέσω δημόσιου γόνιμου διαλόγου, επισημαίνοντας τις δυσχέρειες, διατυπώνοντας στοιχειοθετημένες θέσεις και καινοτόμες προτάσεις, διεκδικώντας πάντοτε με παρρησία το δίκαιο. Ζητήσαμε επίμονα την προώθηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας και το επίπεδο διαβίωσης των στελεχών των ΕΔ. Αυτό το καθήκον υπηρετούμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επιμονή όλα αυτά τα χρόνια!   

Το 2018 ευελπιστούμε, ότι θα αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο, μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων και ενδέχεται να σηματοδοτήσει αλλαγές στον χώρο της συλλογικότητας. Αυτή είναι η πλέον κρίσιμη στιγμή για το αν θα καταφέρουμε να κάνουμε τα απαιτούμενα άλματα προς τα εμπρός ή θα συμβιβαστούμε με την παρούσα κατάσταση. Το ρόλο σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή έχουν τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, τα οποία μέσω της μαζικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες, θα εκλέξουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στα δρώμενα της Ένωσης, με ενωτικό πνεύμα, μακριά από κάθε είδους παραγοντικές εξαρτήσεις και φυσικά πέρα από προσωπικές στρατηγικές και στοχεύσεις, που δυστυχώς εντοπίζονται και στην περιοχή μας, αλλά ευτυχώς ΟΧΙ στους κόλπους της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

Αυτές οι εκλογές συνιστούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα του κλάδου προς την Πολιτεία, η οποία τα τελευταία 2,5 έτη αδιαφορεί για μας, αλλά υπάρχουμε, είμαστε εδώ παρόντες και αγωνιζόμαστε.

Δεν επαιτούμε, αντιθέτως απαιτούμε όσα μας αναλογούν και δικαιούμαστε!

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

Καλούμε όλα τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ να συνδράμουν, συμμετέχοντας με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες της 14ης Ιαν 2018, πλαισιώνοντας την προσπάθειά αυτή, μέσω της μαζικής προσέλευσης, έτσι ώστε να επιλέξουν ικανά και άξια πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν, ενδυναμώνοντας έτσι τη φωνή και τις διεκδικήσεις του κλάδου, με στόχο ένα πραγματικά καλύτερο αύριο, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει και την υπογραφή μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 Στέφανος Κουκουράβας

6983531360

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 Νικόλαος Γκαμπλιάς

6937024917,  *7024917

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου Ε.Σ.ΠΕ.Θ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ