Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ

     Σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου εκδηλώσεων «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ»,  με την ευλογία του Ιερέα της 1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Ανχη (Θ) πατέρα Θεολόγου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) το βράδυ του Σαββάτου 16/2/2019.

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Την ενότητα και συναδελφική αλληλεγγύη που πρεσβεύει η ΕΣΠΕΘ,  υπό τη σκέπη και αρωγή της Ομοσπονδίας μας,  της ΠΟΜΕΝΣ, τόνισε ο Πρόεδρος  Κώστας Παπαδούλης. 

      Χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας με τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά στην ΕΣΠΕΘ και στα μέλη της, υπογραμμίζοντας τα τρέχοντα γεγονότα που αφορούν στις διεκδικήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

         Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Καλομπάτσιος Χρήστος και εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Δεληγιάννης οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

 

 

         Η εκδήλωση με τη συνάντηση των συναδέλφων συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με φαγητό, ποτό, χορό, βράβευση μελών που διαπρέπουν στον αθλητισμό, χωρίς βέβαια να λείπει η συγκίνηση το κέφι και τα πλούσια δώρα.

 

          Το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση αυτή με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της πολιτείας που παρευρέθηκαν καθώς και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα.

  

  

     Τέλος ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πολυχώρου «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» κ. Γρηγόρη Καψιώχα για την χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας.

 

         Καλή χρονιά, και του χρόνου !  

 

 

 

    

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ