Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020

 

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του πολυχώρου Bowling στην οδό Βόλου στη Λάρισα, την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση όπως προβλέπεται στο άρθρο 11 του καταστατικού της, με τα ακόλουθα θέματα:

         Επικύρωση και απολογισμός του προηγούμενου έτους 2019.

         Προϋπολογισμός έτους 2020

         Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

         Πεπραγμένα έτους 2019

         Συζήτηση θεμάτων των μελών

         Η Γενική Συνέλευση στέφθηκε από επιτυχία. Τα μέλη της Ένωσης ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Ένωσης κατά το προηγούμενο έτος αλλά και πολλά θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον οικονομικό συνεργάτη της ΕΣΠΕΘ και επίτιμο πρόεδρό της κ. Ηλία Νατσιούλα, ο οποίος ως απόφοιτος της ΣΑΣ/Οικονομικού ερμήνευσε τις ισχύουσες διατάξεις των νόμων και έλυσε απορίες οικονομικής φύσης.

         Τέλος τα μέλη της ΕΣΠΕΘ αναγνώρισαν τις προσπάθειες και τη συμβολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών  (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) στην προάσπιση των συμφερόντων των στρατιωτικών, δίνοντας εμμέσως ψήφο εμπιστοσύνης. 

         Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τα μέλη της για την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και δηλώνει πως η παρουσία των μελών σε τέτοιες εκδηλώσεις κρίνεται επιτακτική, καθόσον πρόκειται για το ανώτατο όργανο του Σωματείου και εκτός αυτού είναι η ευκαιρία συνάθροισης, δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων.

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινώσεις-Δελτία Τύπου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020