Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)

Άρθρα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ "SAFE WALLET"

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

 
Χρησιμοποιώντας το κουπόνι "espeth" στο καλάθι αγορών σας από την ιστοσελίδα http://safewallet.gr
 
Κερδίζετε 20% έκπτωση στο σύνολο της παραγγελίας σας!
 
Η τεχνολογία στις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που σας δίνουν οι τράπεζες άλλαξε. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να επιλέξετε εάν το θέλετε ή όχι. Εάν λάβετε καινούργια κάρτα από την τράπεζα σας η οποία έχει το ανάλογο σήμα τότε η κάρτα σας έχει RFID chip το οποίο μπορεί να εκτελέσει ανέπαφες συναλλαγές και να "διαβαστεί" από ηλεκτρονικούς πορτοφολάδες χωρίς να έχουν ούτε καν οπτική επαφή με την κάρτα σας και βέβαια χωρίς να το ξέρετε!
 
H http://safewallet.gr έχει στρατηγική συνεργασία με δύο από τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως οι οποίες έχουν δημιουργήσει μία σειρά από προϊόντα για να σας προστατέψει από αυτή τη νέα απειλή. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει αντρικά και γυναικεία πορτοφόλια όπως επίσης και ειδικές θήκες (μανίκια) για τις κάρτες σας οι οποίες τις προστατεύουν από τους επίδοξους πορτοφολάδες και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με το δικό σας πορτοφόλι.
 
Όλα τα πορτοφόλια της εταιρείας μας είναι ύψιστης ποιότητας από γνήσιο δέρμα.
 
Είναι κατασκευασμένα στην Αμερική και στην Αγγλία και είναι πιστοποιημένα από Αμερικάνικες αρχές με FIPS 201 όπως επίσης και από Ευρωπαϊκές αρχές με ISO/IEC 7810:2003.
 
Προσοχή στις απομιμήσεις. Δεν λειτουργούν!

 safewallet-prosfora.pdf

 Download this file (safewallet-prosfora.pdf)

 

 

 

Attachments:
Download this file (safewallet-prosfora.pdf)safewallet-prosfora.pdf[ ]302 kB
Βρίσκεστε εδώ: Home